Популярне

Кожен день готувати вишукані страви - це для деяких ...
Гель-лак – революційний продукт, який тільки набуває ...
Гель-лаки користуються широкою популярністю як у майстрів ...
Сезон кліщів уже розпочався, а значить саме час дізнатися ...
Багато жінок хочуть мати гарний манікюр, але часу на нього ...
Українські красуні виявляють свій патріотизм не тільки ...
Будь-який весільний образ не буде виглядати довершеним, ...
Багато красунь мріють збільшити свій бюст, аби подобатись ...
Шафа-купе вже досить давно користується великою ...
Неймовірна популярність шаф-купе в першу чергу пояснюється ...
Використання олії іланг-іланг

Канангова олія - це чуттєва, квіткова ефірна олія, яка видобувається з квіток дерева Кананга (Cananga odorata) шляхом другої дистиляції (в результаті першої дистиляції виходить масло).

Кананга запашна (іланг-іланг) «квітка всіх квіток» - це тропічне дерево висотою приблизно двадцять метрів, з ніжно-жовтими і рожевими запашними квітами. Вважається, що для отримання масла більше годяться жовті квіти.

Канангова олія - це жовта або оранжева густа, в'язка рідина з деревним запахом і яскраво вираженим запахом шкіри. Масло іланг-іланг, однак, бліде і жовте, у нього інтенсивний солодкий і квітковий запах. Запах першого вважають більш важким. Кананга широко використовується в парфумерії, його високо цінують виробники мила.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Новини Красота

Протягом довгого робочого дня, наші ноги дуже страждають. ...
Фруктовий пілінг допомагає боротися з безліччю проблем. ...
Що потрібно, щоб завжди виглядати як молода жінка?  ...
Від природи у мене класичний русявий колір, що іменується в ...
Кожна дівчина мріє про романтичні і ніжні хвилясті кучері. ...
Неслухняна шевелюра? Ми знаємо 7 секретів, які допоможуть ...
Напевне,  найчастіші помилки в догляді за волоссям це ...
На сьогоднішній день використання бальзаму для волосся ...
В косметології широке застосування отримала безбарвна хна ...
Безсульфатні шампуні – новий тренд серед засобів по ...